Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Försäljningschef i Västerås

Västerås | Västermanlands län | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)

Om tjänsten

Försäljningschef

Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar, som gör det digitala livet enklare och roligare. Ändå har den digitala revolutionen bara börjat. Utvecklingen rusar vidare. Snart kommer det vara möjligt att se, uppleva och göra saker vi ännu bara drömmer om.

Det är här Telenor kommer in.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.

Vilka är vi?
Telenor Stores satsar på att ha Sveriges nöjdaste kunder genom att möta varje kund med hög kunskap, flexibilitet och engagemang. Vi skapar relationer till våra kunder som tar dem till nästa nivå i deras digitala liv. Tillsammans med ett team av butikssäljare och butiksansvariga bidrar du till att utveckla butiken i en positiv riktning och arbetar fokuserat mot målsättningen att bli kundens favorit på marknaden.

Idag har vi ca 80 butiker och ca 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning.

Vad gör en Försäljningschef?
Rollen som Försäljningschef innebär att du leder ett kluster av två butiker där du har det fulla personalansvaret för säljare och butiksansvariga. Du ansvarar för att driva kundnöjdhet, försäljning, drift och kvalitetsutveckling i ditt kluster med målet att uppnå ett starkt resultat och en lönsam tillväxt genom ökad sälj- och kostnadseffektivitet.

Genom att skapa förutsättningar för ett bra arbetsklimat som gör att våra säljare trivs på jobbet och kan prestera fullt ut, möjliggör du utvecklingen i klustret. En viktig del av din roll är därför att coacha, utveckla och utbilda dina medarbetare i att leverera en kundupplevelse och ett kundmöte i världsklass. En god kundupplevelse stärker Telenors varumärke och leder till ökad försäljning. Du ansvarar för att dina medarbetare har tydliga mål som du kontinuerligt följer upp tillsammans med var och en.

Vi förväntar oss att du som försäljningschef är en synlig ledare med hög närvaro ute i butikerna. Du är en förebild som visar vägen för dina medarbetare genom att leva Telenors värderingar. Ditt ledarskap ska gå hand i hand med Telenors ledarskapsförväntningar och du förväntas vara drivande i det kulturarbete som ska genomföras för att vi ska nå våra strategiska mål.

Passar du ihop med oss?

Vi söker dig som har:

  • Minst 3 års erfarenhet av försäljningsrelaterat arbete i butik eller annan retail
  • Erfarenhet från ledande befattning i butik eller annan retail där fullt personalansvar ingått är meriterande
  • Gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning är meriterande
  • Grundläggande kunskap och förståelse inom ekonomi
  • Goda kunskaper i Microsoft Office
  • Goda kunskaper i engelska

Vi söker dig som brinner för försäljning, är resultatorienterad och har ett starkt engagemang för att utveckla och driva förändring. Du tycker om att leda andra och lägger stort fokus på att utveckla och coacha medarbetare till att nå nästa steg i sin utveckling. Som person är du självgående och har eget driv samt en bra struktur- och planeringsförmåga. Du har en personlig mognad som gör att du inger förtroende hos andra och är duktig på att bygga relationer.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra. Vi inspirerar, vi håller vad vi lovar, vi visar respekt mot kunder och kollegor och vi gör saker enklare – vi är Telenor.

Vill du skapa framtiden med oss? Välkommen att söka tjänsten vi länken ”Ansök nu”. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2017-09-20.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Försäljningschef i Västerås

Försäljningschef  Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar, som gö...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis