Inaktiv platsannons

Agil coach/scrum master i Göteborg

Om tjänsten

Agil coach/scrum master

Inom Knowit Insight TM hjälper vi våra kunder att bli snabbare. Med en helt lean/agil affär jobbar vi med i hela spektrat från konservativa organisationer som börjar se sig om efter nästa möjliga steg till mycket snabbrörliga och högeffektiva agila verksamheter.

Våra konsulter utbildar, coachar och guidar företag på sin resa till högre effektivitet och en hållbar organisation. Vår tyngdpunkt ligger inom mjukvaru- och produktutveckling samt arkitektur och strategiskt agilt arbete på ledningsnivå.

Om denna position

Vi söker fler kolleger som i både team och under eget ansvar tar uppdrag och utvecklar våra affärer. Uppdragen kan handla om exempelvis agil teamutveckling, stötta chefer och ledare under transformation, programledning, portföljstyrning till att leda utbildningar och verksamhetsutveckling. Vi håller även kontinuerligt frukostseminarier och meet-ups där vi tillsammans möter aktuella frågor och delar med oss av vår kunskap.

Du:

  • har jobbat minst 1 år som agil coach, scrum master eller projektledare efter avslutade studier
  • samarbetar väl med andra
  • är genuint intresserad av agilt arbete, organisation och utveckling
  • trivs med operativt arbete
  • har läst industriell ekonomi eller teknik/it, alternativt är någon agil ledarutbildning starkt meriterande


På Knowit finns över 50 dotterbolag med samma grundvärderingar, stark entreprenörsanda och unik expertis. Vi förenas varje kvartal i en stor temafest för att ta del av koncernens resultat och minglar med kollegor inom andra bolag. Utöver det arrangeras många roliga initiativ för den som vill. Vi ordnar internutbildningar och kvällsaktiviteter. Du har utrymme att lyfta dina utmaningar med kollegor från andra bolag. Eller delta i diskussionerna med vårt kvinnliga nätverk Inspirit.

Urval sker löpande - skicka in din ansökan redan i dag!

Välkommen in i Knowitfamiljen!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb)