Inaktiv platsannons

Servicetekniker, Göteborg

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder.

1 - 32 timmar per vecka

Om tjänsten

Vi på ISS Växtinredning levererar växter till arbetsplatser i stora delar av Sverige. Vi inreder med växter för trivsel och för nytta. Våra kunniga och välutbildade konsulter vet vilka växter som passar, vad växter skall kommunicera i olika miljöer och vad de betyder för välbefinnande och för prestationer.

Servicetekniker Växt

Vi söker en Servicetekniker till Göteborg

Arbetsuppgifter
Arbetet som växttekniker innebär att vi hos våra kunder bland annat vattnar, beskär, planterar och levererar växter. Ansvarsområdet är alla dessa uppgifter, vilket innebär att man schemalagt återkommer till våra kunder för att serva växterna. I arbetet kör vi dagligen bil inne i city såväl som på landsväg. Man arbetar i nära samarbete med kunden och med driftchef.

Kvalifikationer
För att lyckas i arbetet krävs att du är serviceinriktad med stor ansvarskänsla, är kreativ och vill vara med och utveckla ett team. Du är inte rädd för ett fysiskt krävande arbete, du är också flexibel och stresstålig.

Du ska ha bra körvana och trivas med att köra bil. Har du dessutom gröna fingrar, så är detta arbetet för dig. Tidigare erfarenhet av växter som till exempel trädgårds- eller floristutbildning är meriterande.

Ansök idag via vårt rekryteringssystem! Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Intervjuer sker löpande.

Körkort
B körkort fordras.

Arbetstid
Heltid/ Tillsvidareanställning.

Lön
Enligt kollektivavtal

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Antal timmar per vecka
1 - 32
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb)