Inaktiv platsannons

Försäljningstrainee till Lidls huvudkontor i Stockholm

40 timmar per vecka

Om tjänsten

Din roll

Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med 2,5 månaders grundläggande utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. Du får under denna period även möjlighet att lära dig mer om vår varuflödesprocess på ett av våra centrallager, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Nästa del utgörs av en 9,5 månader lång utvecklingsfas där du lär dig mer om den regionala försäljningsorganisationen, din huvudinriktning samt eventuella delinriktningar som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov.

Den tredje och sista fördjupningsfasen tillbringar du på den centrala försäljningsavdelningen där du under 6 månader fördjupar dig inom ditt huvudområde. Efter traineeprogrammet startar du din karriär inom försäljning och kan se fram mot en spännande utveckling i en spännande bransch.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en relevant akademisk examen med goda resultat, gärna inom ekonomi. Som person är du lösningsorienterad, flexibel och har en mycket stark kommunikativ och analytisk förmåga. Du har en hög ambitionsnivå och har lätt för att arbeta i team. Det är mycket meriterande om dina kunskaper i tyska är goda, både i tal och skrift.

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde den 5 mars 2018. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40
Typ av kontrakt
Traineeship
Typ av jobb
Försäljning / Inköp, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska