Inaktiv platsannons

Trainee Varuförsörjning NORD i Rosersberg

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

40 timmar per vecka

Om tjänsten

Din roll

Under 1,5 inspirerande och intensiva utbildningsår får du en gedigen inblick i vår organisation och vårt arbetssätt. Vi är väldigt måna om att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för vår kärnverksamhet – butiksförsäljning. Därför inleds traineeprogrammet med 2,5 månaders utbildning/arbete inom vår försäljningsorganisation. Detta inkluderar att du får insikt i varuflödesprocessen på något av våra centrallager, med syfte att få förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Nästa del utgörs av en 9,5 månader lång utvecklingsfas där du lär dig mer om relevanta områden inom den regionala försäljningsorganisationen, din huvudinriktning varuförsörjning samt eventuella delinriktningar som vi väljer tillsammans med dig, dels utifrån ditt intresse och dels utifrån verksamhetens behov.

Den tredje och sista fördjupningsfasen tillbringar du på varuförsörjningsavdelningen där du under 6 månader fördjupar dig inom ditt huvudområde. Efter traineeprogrammet startar du din karriär inom varuförsörjning och kan se fram mot en spännande utveckling i en spännande bransch.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad akademisk examen, med fördel inriktning inom Supply Chain/Varuförsörjning/Logistik. Som trainee på avdelningen kommer du tidigt få möjligheten att påverka flödet och mängden av det vi säljer i våra butiker. En fantastisk möjlighet att få vara navet i varuprocessen med kontaktytor åt flera håll både inom och utanför organisationen. Som person har du en hög ambitionsnivå, är strukturerad och ansvarstagande. Du har en god analytisk förmåga samt en stark känsla för siffror och utvärderingar. Du trivs med att ha många kontakter i ditt arbete och du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Office-paketet och framförallt Excel behärskar du väl och det är meriterande om du har kunskaper i tyska.

För att trivas hos oss är du en driven, öppen och initiativrik person. Du är nyfiken, kreativ och har en stark vilja att förstå sammanhang och lära dig nya saker.

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde den 5 mars 2018. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Rosersberg
Antal timmar per vecka
40
Typ av kontrakt
Traineeship
Typ av jobb
Försäljning / Inköp, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska