Inaktiv platsannons

AV-tekniker till Galaxy/Silja Symphony i Stockholm

40 timmar per vecka

Om tjänsten

Tallink Silja söker erfarna AV-tekniker

Tallink Silja AB strävar hela tiden efter att ha Östersjöns bästa medarbetare. Att arbeta ombord innebär varierande arbetsuppgifter, ansvar, samarbete och utveckling. Nu söker vi dig som vill arbeta ombord hos oss som AV-tekniker med behovsanställning samt möjlighet för långtidsvikariat och framtida tillsvidareanställning.

Tillsammans med kryssningsavdelningen ansvarar du för service och upprätthållande av fartygets underhållnings- och konferensteknik. Dina dagliga arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Ansvar för AV-utrustning ombord vid programpunkter och uppträdanden
  • Kontinuerlig service på fartygets AV-utrustning
  • Mottagande och teknisk koordinering av orkestrar
  • Teknisk support till artister och konferensgäster ombord
  • Behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter inom kryssningsavdelningen

Vi söker dig som:

  • Har gedigen yrkeserfarenhet som AV-tekniker.
  • Är kunnig inom AV-utrustning.
  • Är införstådd i regler rörande säker miljö och det egna ansvaret i säkerhetsorganisationen ombord.
  • Känner stolthet i att ge den bästa service och se till att gäster upplever en ren och trevlig miljö.
  • Är stresstålig, flexibel och positiv.
  • Har god servicekänsla, social kompetens och samarbetsförmåga på arbetsplatsen.

Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg och säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja AB. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, det är därför viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråket. Det är även viktigt att du talar engelska obehindrat och kommunicerar tydligt i tal. Finska och andra språkkunskaper är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av fartygsarbete.

Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord, glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)