Inaktiv platsannons

MTG Field Sales Recruiter i Stockholm

Vi söker en rekryterare till Viasat Field Sales som kommer att ta vid efter att företrädaren går vidare inom organisationen.

40 timmar per vecka

Om tjänsten

Vad rollen innebär
Som Field Sales Recruiter kommer du arbeta för Viasat Field Sales som är en av Viasats största säljkanaler. Din huvuduppgift är att ansvara för personalförsörjningen till våra säljteam runt om i Sverige och ansvarsområdet kommer vara brett. Detta innefattar annonsering, selektering och intervjuer av kandidater samt administrationen kring dem du kommer anställa.

Vi ser gärna att du kunskapshungrig och drivande för att utöver arbetet med att tillgodose en god kvantitet av personal kommer du även uppmuntras att ansvara och driva projekt som ska utveckla din roll som Field Sales Recruiter och bolaget Viasat Field Sales.

Vad som bör utvecklas grundar sig i organisationens behov och dina intressen!

Vad vi erbjuder dig
Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som mediabranschen befinner sig inom är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom MTG-koncernen. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det.

Vad vi söker
För oss är det viktigt att relationen känns bra och att vi kommer att kunna ha roligt tillsammans på jobbet. Men för att lyckas i tjänsten tror vi att du har:

– En akademisk utbildning inom personal- eller beteendevetenskap eller annan likvärdig utbildning.
– En stark administrativ sida.
– En resultatinriktad inställning

Att du har ett stort intresse för människor, mycket god samarbetsförmåga och är en relationsbyggare ser vi som en självklarhet.

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’).

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
HR / Management, Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)