Inaktiv platsannons

Pigg lagerarbetare sökes omgående i söderort i Kungens Kurva

Pigg lagerarbetare sökes omgående i s... Prime Professional söker för kunds räkning dig som vill arbeta som lagerarbetare med start omgående och fram till årsskiftet. Företaget ligger i Kungens Kurva.ArbetsuppgifterDu kommer arbeta...

Om tjänsten

Prime Professional söker för kunds räkning dig som vill arbeta som lagerarbetare med start omgående och fram till årsskiftet. Företaget ligger i Kungens Kurva.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med orderplockoch det är småplock. God fysik krävs då man går hela tiden.
Arbetstider : 9 - 18, med upphåll för lunch

Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom lager och meriterande om du dessutom har arbetat med orderplock. Som person är du lättlärd, noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt. Du bör tycker om att arbeta i ett högt tempo och vara stresstålig. Vi ser även att du är samarbetsvillig och arbetar gärna med andra och i team. Du ska vara driven och kunna arbeta självständigt med ett målinriktat tänk för att uppfylla kundens mål.

Företagsbeskrivning
Prime Professional är ett framgångsrikt bemanning- och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.
Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar.

Publiceringsdatum
October 16, 2017

Tjänstgöringsort
Stockholm


Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungens Kurva
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kungens Kurva | Jobb för lagermedarbetare | Heltidsjobb (förstajobb)