Inaktiv platsannons

Ordningsam Ekonom i Stockholm

Om tjänsten

Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och vi letar nu efter dig som vill fortsätta att förvalta och utveckla ekonomiavdelningen på Destination Kolmården i världsklass!

Tjänsten innebär att du kommer ansvara för vår hantering av dagskassor samt stötta upp vår leverantörsreskontra. Under säsong kommer du att ha personalansvar för cirka 7 stycken säsongsmedarbetare. Du kommer att arbeta med bokföring, avstämningar, viss kundfakturering, rapportering och analyser samt vara avdelningen behjälplig med arbetsuppgifter som t ex momsavstämningar. Du rapporterar till Kolmårdens Ekonomichef.

Vi söker dig som har en eftergymnasial ekonomiutbildning och ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. I rollen som ekonom kommer du att ha mycket kontakt med övriga avdelningar inom destinationen och vi tror därför att du är relationsskapande och tycker om att arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete. Som person är du självgående och flexibel samtidigt som du behåller lugnet vid högt tempo. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och tillträde så snart som möjligt. Arbetstiden är till största del förlagd till dagtid men kvällar och helger förekommer under säsongen.

Sista ansökningsdagen är 21 november men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta John Rosberg, Ekonomichef, john.rosberg@parksandresorts.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Liza Wrangenby, HR-generalist, liza.wrangenby@kolmarden.com.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Turism | Sommarjobb