Inaktiv platsannons

Webbutvecklare i Göteborg

Om tjänsten

Webbutvecklare

Gillar du att jobba med EpiServer och är en vass utvecklare och brinner för att skapa siter som gör skillnad? Vi på Knowit Experience i Göteborg behöver bli fler och vi söker både dig som är en erfaren Episerver-utvecklare sedan tidigare och även dig som gärna vill växa tillsammans med oss.

Vi jobbar i agila projekt med stor personlig frihet och ansvar. Vi ser gärna att du är initiativtagande, proaktiv och alltid tänker lite extra på kundnyttan i ditt jobb.

Vi värdesätter att ha kul på jobbet och att känna stolthet för vårt arbete. Stundtals är det högt tempo hos oss och det är viktigt att du känner dig bekväm i en organisation under stark tillväxt och ständig utveckling.


Vi söker dig med

  • Akademisk examen eller annan relevant utbildning inom systemutvecklingsområdet
  • Grundläggande kunskap inom HTML/CSS/JavaScript
  • Mycket goda kunskaper inom C# .NET och SQL
  • Erfarenhet av versionshanteringssystem som t.ex. Git
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift


Det är meriterande om du har erfarenhet av inRiver PIM, Apptus eSales, WCT, agila processer och designmönster. Erfarenhet av och/eller certifiering inom Episerver CMS/Commerce/Find. Har du också erfarenhet av ett annat CMS är det ett plus.


Vi erbjuder

Knowit är Nordens största digitalbyrå med stor kunskap och erfarenhet inom design och digital kommunikation. På Knowit Experience Göteborg AB har du tillgång till allt som händer inom den stora Knowit-koncernen – samtidigt som du har möjlighet att påverka mycket i det lilla bolaget.

Du har goda möjligheter att påverka din roll, dina arbetsuppgifter och vårt erbjudande. Hos oss får du möjligheten att utvecklas genom att arbeta med duktiga kollegor som brinner för vad de jobbar med, i projekt med många trevliga och intressanta kunder. Kunderna finns inom ett flertal olika verksamhetsområden, vilket gör arbetet naturligt varierat. Chanserna är alltså stora att utvecklas både professionellt och som person.

Du kommer bli en del av vårt team som består av åtta personer som arbetar med Episerver både i projekt, förvaltning och resurskonsulting. Vi jobbar tätt sammansvetsat i teamet över kompetensgränserna, vi har goda arbetsprocesser och kul på jobbet. Likväl som vi ställer höga krav på dig som medarbetare, förväntar vi oss också att du ställer minst lika höga krav på oss.

Vi har just flyttat tillbaka in i nyrenoverade toppfräscha lokaler på Östra Hamngatan 16.

Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Sista ansökningsdag: 30 Oktober

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb)