Inaktiv platsannons

Mitsubishi Electric söker positiv medarbetare inom Teknisk Support i Stockholm

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om tjänsten

Brinner du för kundservice och vill jobba i en internationell miljö? Är du intresserad av teknik och är prestigelös och positiv? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på SW hjälper Mitsubishi Electric med att hitta en ny medarbetare till sitt team för Teknisk Support. Du kommer att sitta tillsammans med 4 härliga kollegor på huvudkontoret i Sollentuna.

Om tjänsten
Tjänsten innebär teknisk support och service till Mitsubishi Electrics återförsäljare. Du kommer främst arbeta med telefonen som ditt verktyg och frågorna kommer handla om klimatprodukter.

I rollen kommer du även att uppdatera manualerna på engelska, vilket innebär att du bör ha en teknisk förståelse.

Din bakgrund
Du ska ha en avslutad gymnasieutbildning och vi letar efter dig som har service i ryggraden och som har ett stort teknikintresse. Kanske jobbar du idag i en elektronikkedja och är redo att ta nästa steg. Har du tidigare erfarenhet av arbete i telefon är det meriterande. I och med att arbetet kring manualerna sker på engelska är det ett krav att du talar och skriver både engelska och svenska helt flytande. Vi förväntar oss att du har god datorvana och vara en van användare av Officepaketet.

Som person förväntar vi oss att du är snabb och praktisk problemlösare med vana av att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad, energisk och flexibel då du är vår representant utåt mot återförsäljare. Du är en kommunikativ lagspelare med god planeringsförmåga och känsla för ordning. Då dagarna kan vara varierande ställs krav på att du är stresstålig, är prestigelös och lyhörd.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)