Inaktiv platsannons

Dansktalande Customer Service till utvecklande tjänst i Göteborg

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om tjänsten

Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Här hittar kunderna allt de behöver för att utrusta sin arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och medarbetare som kan sin sak och brinner för att hjälpa till är vi den enda leverantör man behöver för att skapa bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 200 000 produkter i sortimentet. 

Har du tidigare erfarenhet ifrån kundservice eller sälj?  Är du en kreativ och serviceinriktad person som trivs i en kundfokuserad tjänst? I samarbete med Witre söker vi dig som talar och skriver flytande danska och vill arbeta i en varierande och utvecklande tjänst som kundservicemedarbetare. Är det dig vi söker? 

Tjänstebeskrivning
Du kommer i din roll på Witre arbeta i ett team som präglas av kreativitet, samarbete och hjälpsamhet. Dina ansvarsuppgifter innefattar att hantera kontakten med beställande kunder och vårda relationen till dessa. Du arbetar med att ta emot och administrera order, följa upp frågor via såväl inkommande samtal, mail som chat och hantera reklamationer.  Dessutom kommer du att jobba med att skapa och konvertera offerter.  Då du kommer att kommunicera och arbeta både mot interna avdelningar såväl i Sverige och Danmark som mot företagets kunder kommer din service- och samarbetsförmåga väl till användning.

Vem är du?
Du har med fördel arbetat i en liknande bransch och har flerårig erfarenhet inom support, sälj eller liknande. Du känner dig trygg att använda Officepaketet, främst Excel och har du vana av Navision är det meriterande. Du behärskar förutom svenska och engelska även danska obehindrat i såväl tal som skrift.

Som person är du kreativ, flexibel och effektiv och gillar utmaningar. Du trivs i en bred tjänst med ett högt tempo, och tar gärna initiativ att följa upp kunden pro-aktivt via telefon.  Är du dessutom en driven och proaktiv person med en god strukturförmåga har du hittat rätt! Din nyfikenhet och ditt intresse för att lära dig Witres produkter och kunder kommer skapa goda förutsättningar för att nå framgång i tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)