Inaktiv platsannons

Företagsrådgivare i Alingsås

Din... Vi söker en Företagsrådgivare till Alingsås, men då vi fortsätter expandera kan det även bli aktuellt med rekrytering till våra övriga kontor inom en snar framtid. Du bemöter medarbetare och kunder i enlighet med bankens v...

Om tjänsten

Din vardag

Vi söker en Företagsrådgivare till Alingsås, men då vi fortsätter expandera kan det även bli aktuellt med rekrytering till våra övriga kontor inom en snar framtid.

Du bemöter medarbetare och kunder i enlighet med bankens värderingar – öppen, enkel och engagerad. I din roll använder du, genom ett tydligt affärsmannaskap, dina befintliga kunskaper och erfarenheter för att utveckla nya och befintliga kunder. Utvecklingen sker genom proaktiv försäljning och relationsskapande aktiviteter. Det sker också genom en förmåga att kunna ta tillvara hela bankens specialistkompetens och anpassa den till kundernas behov.

Idag finns en förväntan från kunderna att du som Företagsrådgivare kan ge rådgivning kring hela kundens ekonomi. Känner du att du saknar viss kunskap kring våra mervärdestjänster kommer vi att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet från företagsrådgivning och som vill anta den utmaning det innebär att vara en viktig del i utvecklingen av vårt lokala näringsliv. Eftersom det ingår investeringsrådgivning i tjänsten behöver du ha SwedSec- licens.

Du har en god förmåga att planera ditt arbete, förmedlar information tydligt och enkelt och drivs av att skapa långsiktiga relationer. Har du dessutom ett samhällsengagemang, kommer du att känna dig som hemma hos oss.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Alingsås | Heltidsjobb (förstajobb)