Inaktiv platsannons

Öppen ansökan - Systemansvarig i Stockholm

Om tjänsten

Vill du jobba som Systemansvarig hos oss?


Som Systemansvarig hos oss får du arbeta på en global IT-avdelning med många spännande initiativ och förvaltningssituationer, där du har stora möjligheter till egen utveckling och till att inspirera ditt team!


Som Systemansvarig har du en nyckelroll som länken mellan verksamhet och IT där ditt huvudansvar är att tillhandahålla effektiva IT-lösningar som är i linje med de strategiska målen. I ditt arbete kommer du arbetsleda, coacha och motivera ditt förvaltningsteam samt ha det övergripande ansvaret för förvaltningsplanen. Du arbetar i en förvaltningssituation i samarbete med externa leverantörer eller med egenutvecklade system, ofta i distribuerade team och med mycket internationella kontakter.


Vi tror att du har hunnit arbeta som Systemansvarig, Förvaltningsledare eller Systemförvaltare i några år och att du nu är redo för nästa steg i din karriär i en dynamisk och snabbt växande miljö. Om du är den vi söker har du en passion för ledarskap och ett stort intresse i att arbeta nära verksamheten för att säkerställa det bästa systemstödet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av offshore och att arbeta i distribuerade team. Det är även meriterande om du har erfarenhet av förhandling och upphandling.  Erfarenhet av att jobba som System Delivery Manager är ett plus för roller där vi jobbar med externa system.


Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i en organisation som kännetecknas av att vi tror på människan och arbetar som ett team. Vi strävar efter ständig förbättring och kommer att uppmuntra din personliga utveckling.


Vill du utvecklas och växa med H&M? Gör här en spontanansökan så finns du med i vår CV-databas och vi kontaktar dig om vi har en tjänst som matchar just din profil. Vi vill också uppmana dig att hålla utkik efter kommande tjänster här på hemsidan där vi publicerar alla lediga tjänster.


Din intresseanmälan ska innehålla CV och personligt brev där du bland annat berättar om vad du vill arbeta med i din nästa tjänst samt hur din erfarenhet matchar det vi söker. 



The IT department is an important part of the company’s business and carries out operations, software development and maintenance of the company’s systems and business applications. Our goal is to supply as cost efficient IT solutions as possible in order to offer our customers “Fashion and quality at the best price in a sustainable way”. The IT-department is located in Stockholm and Borås and conduct business virtually all over the globe. The H&M group includes in addition to H&M the brands COS, Monki, Weekday, Cheap Monday, H&M Home, & Other Stories & ARKET. As an IT-department, we work with all brands.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier