Inaktiv platsannons

Förändringsorienterad P&C Business Partner Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Förändringsorienterad People & Culture Business Partner

Tjänsten
Har du flerårig erfarenhet som Business Partner och vill fortsätta att utvecklas inom området i en starkt serviceorienterad och kundnära tjänsteverksamhet? Hos oss på ISS kommer du att få du möjlighet att arbeta brett samt ta ett stort eget ansvar, samt även få vara del av ett professionellt team inom People & Culture där vi tillsammans arbetar för att utveckla ISS verksamhet och våra ledare.

Vi söker dig som med stort engagemang vill ta ansvar för ett av våra affärsområdens HR arbete och vara starkt bidragande till att ISS håller hög standard inom området. Det innebär ett ansvar att stödja utvecklingen av medarbetare, ledare, organisation och affär.

Som Business Partner sitter du med i Affärsområdets ledningsgrupp och tillsammans med denna fångar du upp, planerar och prioriterar behovet av aktiviter. Du kommer att arbeta med HR frågor i en verksamhet i ständig förändring, vilket ställer höga krav på dig. Tjänsten är komplex och omfattande; du kommer att arbeta både strategiskt och operativt och med många olika kontaktytor. Det är därför av stor vikt att du har flerårig erfarenhet av brett HR-arbete i en större decentraliserad serviceverksamhet. För din stöttning till verksamheten finns även inom People & Culture ett HR Shared Service Center samt specialistfunktioner inom områdena Talang, Learning & Development, Health & Safety samt Arbetsrätt.

Du tillhör People & Culture avdelningen och rapporterar till ISS P&C Director. Du ingår därmed både i P&Cs ledningsgrupp samt även i affärsområdets ledningsgrupp.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid och är placerad på Liljeholmen i Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att;

- driva och följa upp HR-frågor tillsammans med affärsenhetens ledningsgrupp i enlighet med företagets värderingar, affärsidé och vision

- ha god kunskap om kunder och affärer och tar ansvar för att belysa HR-perspektivet

- vara väl insatt i organisatoriska utmaningar och bidra i affärsenhetens utvecklingsarbete

- arbeta både strategiskt och operativt med HR-frågor för att bidra till ISS utveckling och för att ISS ska uppnå fastställda mål

- ha god kunskap om talanger, ledare och nyckelpersoner inom affärsenheten

- coacha och stötta chefer i HR-relaterade frågor

- ansvara för att implementera centrala HR-rutiner och beslut

Din profil
Du har en högskole- eller universitetsexamen med inriktning mot personal/beteendevetenskap eller annan likvärdig examen.

Du har minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete i en driven och kommersiell verksamhet. Du har erfarenhet av att driva HR-frågor i ledningsgrupp och stor vana av förändringsarbete ur ett HR-perspektiv. Självklart har du även erfarenhet av att arbeta coachande mot chefer i HR-frågor och är van att hantera fackliga förhandlingar.

Du har en mycket god förmåga att driva och följa upp utifrån uppsatta mål och handlingsplaner, samt har förmågan att entusiasmera ledare i organisationen. Dina kunskaper inom det arbetsrättsliga området, inklusive fackliga förhandlingar, är goda.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från decentraliserad serviceverksamhet och är van att arbeta i verksamheter som är i ständig förändring.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. 

Din IT-mognad är hög och du har god erfarenhet av MS Office och något/några HR-system. 

Som person är du affärsmässig och professionell och har en mycket god förmåga att skapa goda relationer, bygga nätverk och etablera goda samarbeten. Det är viktigt att du har integritet och förmågan att skapa förtroende. Du är också initiativtagande och van att självständigt driva ditt arbete. Självklart har du en hög kommunikativ förmåga och är pedagogisk och tydlig.

Urval sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Sista ansökningsdag är 2017-12-20

Kontaktperson
People & Culture Director Lo Hjorth
lo.hjorth@se.issworld.com

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska