Inaktiv platsannons

Servicemedarbetare Ringhals till gruppen Produktion i vara

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder. www.se.issworld.com

Om tjänsten

Till vårt kontrakt på Ringhals kärnkraftverk söker vi:

Servicemedarbetare till gruppen Produktion

Tycker du om att vara ansiktet utåt, ha många bollar i luften och har du i grunden en genuin serviceattityd? Då tycker vi att du ska ansöka till vår tjänst som servicemedarbetare med placering på Ringhals.

Du kommer att tillhöra den servicegrupp som ska bidra till att kunden har en ren och hygienisk arbetsplats inne på de olika blocken. Varje dag kan se annorlunda ut, dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande. I dina arbetsuppgifter kan följande ingå:

  • Rengöring av ytor så som golv, horisontella och vertikala ytor, komponenter, rörledningar, kabelstegar, armaturer, med avseende på konventionell och radioaktiv nedsmutsning.
  • Utföra intäckningar och uppsättande av plast- och svetsduk.
  • Kloridsaneringar.
  • Hantering av skyddsmaterial.
  • Hantering och skötsel av miljöstationer på blocken.
  • Rutiner med avseende på dagliga och veckovisa ronderingar, exempelvis med avseende på oljespill.
  • Rengöring av lokaler och inventarier såsom exempelvis, kontor, toaletter, duschutrymmen, pentry, entré, kopieringsrum, mötesrum, konferensrum, förrådsrum, trapphus, matsal, tvättrum, hiss, kapprum, grupprum, reception, invändiga glasytor, ventilationsdon etc.
  • Utföra lyft med Beställarens lyftinrättningar efter avrop.
  • Rengöring av kylvattenkanaler och rensfack.

Vem söker vi? Vi söker dig som tycker om att ge service och som är van vid att jobba i team. Om du har en förmåga att se vad som kommer att behöva göras och ser hela serviceleveransen som en del av ditt arbete är du den person vi söker. Vi ska bidra till att kundens personal får en så bra upplevelse av sin arbetsdag som möjligt. På grund av uppdragets karaktär söker vi dig som har ett stort ansvarstagande och är noggrann i allt du gör.

För jobbet krävs att du behärskar svenska i både tal och skrift. Det är meriterande med bl.a. körkort, traversbehörighet, ledarskapserfarenhet, lokalvårdsutbildning samt tidigare erfarenheter från liknande arbetsområden.

Tillträdesdatum för tjänsten är 4 december. Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid och vi vill att du är flexibel vad gäller förändring av arbetstider under oplanerade produktionsstopp och revisionsavställningar.

Hur söker jag jobbet? Vi tar bara emot ansökningar via vår CV-databas. Klicka på Sök jobbet för att registrera din profil. Om du redan har ett konto i vår CV-databas klickar du också på Sök jobbet och loggar sedan in för att göra klart din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta servicechef Martin Stensrud, tel: 0734-360 337 alternativt driftchef Filip Dahl, tel: 0734-360 394.

Kontaktperson för den lokal fackliga organisationen inom Fastighetsanställdas förbund är Tommy Holmbom, tfn 0702-64 39 99

Ansök redan nu – sista ansökningsdatum: 2017-11-27. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
vara
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska