Inaktiv platsannons

Junior Projektledare –Personalutveckling

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. På vårt regionkontor i Rosersberg finns en HR-funktion som samarbetar tätt med huvudkontorets HR-avdelning. Teamet för personalutveckling består i dagsläget av en person och behöver nu förstärkas med ytterligare en person i rollen som Junior Projektledare. Avdelningens huvuduppgift är att supportera de chefer som arbetar i regionen med samordning och material kopplade till personalutveckling. Exempel på detta är inarbetningsplaner och utbildningar. Du svarar till regionkontorets administrativa chef. Tjänsten är rätt för dig som anser att utbildning och utveckling är en strategisk affärsfunktion som spelar en viktig roll för att uppnå övergripande affärsmål. Vi tror även att du uppskattar att se människor omkring dig växa genom det dem arbetar med.

Om tjänsten

Din roll

I rollen som assisterande projektledare är du delaktig i olika processer som rör personalutveckling kopplad till våra operativa verksamheter inom både försäljning och lager. Du kommer tillsammans med den utbildningsansvarige att utveckla och genomföra utbildnings - & utvecklingsidéer. Även andra koncept som kommer att driva verksamheten framåt förekommer. Gemensamt för alla initiativ är att de bidrar till vår övergripande affärsstrategi och mål. Du kommer att få leda såväl som ansvara för att driva olika uppgifter och projekt.

Arbetsuppgifterna är varierande och kopplade till utvärdering av utbildningsbehov, utvärdering av utbildnings- och utvecklingsinsatser samt planering och koordinering av utbildningar. Till exempel ingår att genomföra utbildningar samt att hålla avstämningar i kontakt med chefer. Andra praktiska inslag är att vara kontaktperson mot  externa leverantörer, skapa och utveckla utbildningsmaterial så väl som att boka lokaler och förbereda desamma inför utbildningar. Utöver dessa uppgifter ansvarar du också för skapandet av rapporter, dokumentation och sammanställningar. Du är en viktig kontaktpunkt och representerar region nord på möten rörande personalutveckling. Din arbetsvardag att ha ett nära samarbete främst med den utbildningsansvarige i regionen men även med HR-avdelningen på huvudkontoret.

 
Din bakgrund

Vi vill att du är universitetsutbildad inom HR med fokus på utbildning och utveckling samt innehar arbetserfarenheter från en annan organisation inom HR i samma tema. Tidigare erfarenhet av coaching och mentorskap ses som mycket meriterande.

En viktig förutsättning är att du har en stark drivkraft att utveckla dig själv och ditt ansvarsområde. Detta faller sig naturligt för dig då du ständigt vill lära nytt och har ett entusiastiskt, kreativt och engagerat sätt. Samtidigt är du självgående och tar egna initiativ. Dessa egenskaper gör att du vågar ifrågasätta rutiner och processer, har förmågan att ta en diskussion med kollegor oavsett hierarkisk nivå samt är bekväm med att presentera dina tankar och idéer.

Du tycker om att arbeta mot en vision och tar dig till målet genom att arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt. Denna strävan underlättas också av att du har en god prioriteringsförmåga, är noggrann och ansvarstagande vilket gör att du levererar resultat med god kvalitet i rätt tid. Som person har du även lätt för att samarbeta och är serviceinriktad. Kunskap om Microsoft Office-paketet, särskilt Excel och Powerpoint är ett krav.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans.  Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt regionkontor i Rosersberg.


Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 26 november 2017. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Deltidsjobb