Inaktiv platsannons

Corporate Underwriter i Stockholm eller Göteborg

Placeringsort: Göteborg eller... Arbetsbeskrivning Inom Commercial Sverige har vi på avdelningen CL UW samlat en stor del av vår försäkringsmässiga och tekniska kompetens och idag består vi av medarbetare inom Underwriting,...

Om tjänsten

Placeringsort: Göteborg eller Stockholm

Arbetsbeskrivning

Inom Commercial Sverige har vi på avdelningen CL UW samlat en stor del av vår försäkringsmässiga och tekniska kompetens och idag består vi av medarbetare inom Underwriting, Risk Engineering och Komplex support.

Teamet Corporate Underwriting arbetar med egendom, ansvar, entreprenad och motor och består av erfarna underwriters. Teamet arbetar med att identifiera risk, riskbedöma och hitta en försäkringslösning till framförallt de kunder vi hanterar med vår cased based underwring modell.

  • Du kommer ha UW ansvar för kunder som i regel kräver cased based underwriting inom egendom, ansvar och entreprenad samt ha visst kundansvar.
  • I dina arbetsuppgifter ingår att räkna på nya offerter, förnya befintliga avtal samt hantera en del av den mer komplexa administration/support som de avtal du och din avdelning har ansvar för
  • Du kommer att involveras i projekt som inriktar sig på att förstärka/förbättra vår service, tekniska bedömning och effektivisera vår hantering av teamets kunder
  • Du kommer förhandla med de mäklare som arbetar med kunder som du och Corporate UW är ansvariga för
  • Du kommer arbeta med Trygg Hansas säljare vid offerter samt förnyelser som du och Corporate UW är ansvariga för

Vem är du?

Du tycker att underwriting är mycket stimulerande och du har ett brinnande intresse för försäkringstekniska frågor (riskurval, prissättning och villkor).  Vi ser att Du har en bakgrund inom underwriting, risk engineering eller försäkringsförmedlare och har flerårig erfarenhet av att hantera komplexa försäkringslösningar.

Du har förhandlingsvana både vid offertgivning och förnyelse. Du har troligen en akademisk examen eller relevant arbetslivserfarenhet där du har visat att du kan hantera komplexa frågeställningar. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och brinner för din egen utveckling och är nyfiken på att lära dig mer om underwriting

Du har en hög social förmåga och lätt för att samarbeta med olika funktioner och människor.

Du är noggrann, utåtriktad, serviceinriktad, analytisk och sifferorienterad person som är van vid att göra bedömningar baserat på data. IT-vana i våra verktyg och system är meriterande. Du har förmåga att uttrycka dig väl i både muntligt och skriftligt i svenska och engelska.

Vad kan Trygg Hansa erbjuda dig?

Vill du vara med på resan? Trygg Hansa är en attraktiv arbetsgivare med en stark företagskultur som präglas av goda värderingar för dig som medarbetare.

Vi erbjuder dig ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett internationell organisation med placering i Göteborg eller Stockholm. Eftersom du ska göra personliga besök hos våra kunder måste du ha körkort och egen bil och erbjuds därför subventionerat billån.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm eller Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Heltidsjobb (förstajobb)