Inaktiv platsannons

Rangerare Vikariat

Om tjänsten

Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Som lagermedarbetare kommer du att arbeta fysiskt i en tempofylld roll och bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?
Bli en av oss
Dagab i Göteborg söker en Rangerare Kvällstid för arbete med lastning och lossning av Gods. Gruppen Rangerare Kvällstid består idag av duktiga Lastare/Lossare som arbetar självständigt och med ledtider.
Det här får du göra
Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak lastning och lossning av Dagabs ekipage, terminaltransporter och externa transporter samt att utföra övriga förekommande arbetsuppgifter på transportavdelningen. Tjänsten innebär även viss administration i form av fraktsedelshantering, dokumentation mm. Rangerare lastar och lossar gods på Dagab´s alla avdelningar i Backa, arbetet är omväxlande och mycket viktigt då lastningen påverkar direkt till Kund. Din roll blir att samarbeta med chaufförer, lagerkontor, kollegor och arbetsledning för gruppens bästa.
Det här förväntar vi oss
Ett krav för tjänsten är Körkort med CE-behörighet Det är meriterande om du har YKB, truckutbildning enligt TLP2 och körvana. Du är självständig, tar egna initiativ, har en god samarbetsförmåga och en stark ansvarskänsla.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb