Inaktiv platsannons

Key Account Manager i Stockholm, Stockholm

År 1987 lanserade Red Bull inte bara en ny produkt, de skapade en helt ny produktkategori - energidrycker. I dagsläget har Red Bull mer än 11500 anställda i över 171 länder med en försäljning på över 6 miljarder burkar årligen. The Word of Red Bull erbjuder en plattform där du kan använda din talang och passion för att utvecklas och göra skillnad. Ta reda på varför vi är annorlunda.

Om tjänsten

Red Bull söker en Senior Key Account Manager med en synnerligen driven och utmanande personlighet. Till vårt säljteam i Stockholm, söker vi en passionerad Key Account Manager (KAM) som ska ansvara för våra nuvarande & framtida kunder i Sverige. Som KAM hos Red Bull ansvarar du för de långsiktiga och professionella affärsrelationerna och ser till att erbjuda våra kunder en effektiv kundservice. Tillsammans med dessa kunder arbetar du för att definiera tillväxtpotential och därmed uppnå mål som skapar långsiktigt, gemensamt värde. Det innebär att du ansvarar för analys, utveckling och uppföljning, samt att du arbetar med att sälja in nyheter, koncept och kampanjer för att säkerställa att våra kunders affär utvecklas positivt inom Red Bulls sortiment. Vi är helt övertygade om att tjänsten passar dig, som verkligen tror på våra produkter, och har ett stort driv att vidareutvecklas inom försäljning och snabbrörliga konsumentvaror. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 16/11 2017. Vi kommer att träffa kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Vänligen förklara i ditt personliga brev varför din erfarenhet är relevant för den tilltänkta positionen på Red Bull, var specifik. Vi vill se din personliga stil - vad som gör dig unik och varför du anser att din nästa utmaning finns hos oss.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska