Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Stockholm Syd

Om... Du kommer bli anställd på något av våra kontor i området. Vi söker just nu medarbetare till fler kontor. Områdets övergripande målsättning är nöjda kunder, för att lyckas med det behöver du som rådgivare ha viljan att göra aff...

Om tjänsten

Om jobbet

Du kommer bli anställd på något av våra kontor i området. Vi söker just nu medarbetare till fler kontor. Områdets övergripande målsättning är nöjda kunder, för att lyckas med det behöver du som rådgivare ha viljan att göra affärer på bredden, då kommer du göra skillnad.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker en nyfiken och affärsinriktad person som ser förändring som en möjlighet. Du strävar efter teamets framgång lika mycket som din egen. Att du är stolt över Swedbank ser vi som en självklarhet. Har du Swedsec och bolånelicens är det meriterande.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivning
  • Försäljning
  • Kundkontakter

Möjliga nästa karriärsteg

Du styr din egen utveckling tillsammans med närmsta chef. Har du rätt attityd kommer vi hjälpa dig vidare i din karriär, oavsett om det är inom området eller till annan avdelning i banken.

Varför jobba med oss?- Niklas Lundqvist , kontorschef

Stockholm Syd har en hög ambition vad gäller kundnöjdhet och försäljning, men också vad gäller medarbetarnöjdhet. Du som vill jobba i området kommer ha en chef som är närvarande och coachar dig för att du ska lyckas.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Syd
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Heltidsjobb (förstajobb)