Inaktiv platsannons

Målinriktad säljassistent till framgångsrikt företag i Göteborg

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om tjänsten

Är du en positiv och engagerad person och har ett driv att leverera den bästa kundupplevelsen? Söker du en utvecklande tjänst inom försäljning där du får möjlighet att växa och utmanas? Interoute förstärker nu sitt team med ytterligare en person som kommer bearbeta den Nordiska marknaden. Vi söker därför dig som vill vara en del av deras framgångssaga. 

Om tjänsten
I tjänsten som säljassistent kommer du att ha ett nära samarbete med såväl dina kollegor, som säljarna i de olika regionerna. Du är en del av ett dynamiskt team som präglas av god stämning, högt i tak och energi. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att Interoutes kunder ska få service i världsklass. Dina arbetsuppgifter innebär att hitta och skapa nya affärsmöjligheter och boka in möten med de olika säljteamen för de nordiska länderna. Vidare arbetar med att följa upp marknadskampanjer, webbförfrågningar och tillhörande administration.

Vem är du?
Du är en duktig kommunikatör som drivs av en tjänst med ett brett kontaktnät, såväl internt som externt. Du har goda IT-kunskaper och har med fördel arbetat i något affärs- eller CRM-system tidigare. Dina tidigare kunskaper inom service och/eller försäljning kommer ge dig goda grundförutsättningar för att axla rollen.

Är du en målinriktad och ansvarstagande person som drivs av nya utmaningar har du hittat rätt! Du trivs att arbeta mot uppsatta mål och är en person som gärna kommer med nya lösningar och idéer. Som person är du ambitiös, strukturerad och självgående. Bland dina kollegor är du en glad och social person som gärna bidrar till en positiv stämning på kontoret.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)