Inaktiv platsannons

Medarbetare till Business Back Office i Norrköping

Om... Vi kan nu erbjuda dig möjligheten att bli en del av ett team inom enheten Group Shared Services i Group Lending & Payments! Vi söker nu medarbetare till Business Back Office (BBO) i Norrköping.BBO finns i dag etablerade på fyra...

Om tjänsten

Om jobbet

Vi kan nu erbjuda dig möjligheten att bli en del av ett team inom enheten Group Shared Services i Group Lending & Payments! Vi söker nu medarbetare till Business Back Office (BBO) i Norrköping.
BBO finns i dag etablerade på fyra orter, Luleå, Norrköping, Stockholm och Vilnius. Totalt är vi ca 110 medarbetare. Vårt uppdrag är att aktivt stödja affärsverksamheten i Swedbank och dess dotterbolag genom att tillhandahålla efterfrågade service- och specialisttjänster. Uppdraget ska utföras med hög kvalitet och god servicekänsla, samt på ett kostnadseffektivt sätt för både banken och dess kunder. De största uppdragen i BBO Norrköping är Investeringssparkonto (ISK), Transaktionsförfrågningar samt Felrutin. Vi har utöver detta ett flertal ytterligare uppdrag som vi hanterar dagligen.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som vill ingå i ett team med varierande arbetsuppgifter och engagerade kollegor. För att lyckas i rollen krävs det att du tar ett stort individuellt ansvar och på så sätt bidrar till att nå våra gruppmål.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du:

  • kan ta egna beslut och arbeta självständigt, men också har lätt att samverka med kollegor
  • är noggrann, uthållig och effektiv
  • har en "can do"-attityd
  • har anändarerfarenhet av administrativa IT-stödsystem
  • hanterar engelska språket i både tal och skrift

Du kanske tidigare har jobbat med
  •  Rådgivare på kontor eller telefonbank
  •  Kundstöd

Möjliga nästa karriärsteg
  • Specialist
  • Rådgivare

Varför jobba med oss?


BBO arbetar i team där vi hjälper och stöttar varandra. Vi erbjuder en utmanande och utvecklande miljö, med varierande arbetsuppgifter och där du dessutom får frihet under ansvar. Hos oss blir du en viktig kugge i vårt långsiktiga arbete att utveckla och effektivisera våra processer. Du behöver kunna ta egna beslut och arbeta självständigt, men också ha lätt för att samverka med kollegor.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Norrköping | Heltidsjobb (förstajobb)