Inaktiv platsannons

Dansktalande kundservicemedarbetare - vikariat i Malmö

Om tjänsten

Dansktalande kundservicemedarbetare

På varuhuset CDON.COM har vi arbetat med e-handel sedan 1999. Hos oss finns karriärmöjligheter inom allt från marknadsföring, försäljning och inköp till IT, logistik, ekonomi och kundservice.

Nu söker vi en engagerad kundservicemedarbetare!

Att jobba med kundservice på CDON.COM innebär att ta emot och besvara frågor från våra kunder via e-post, chatt och telefon. Då du är vårt ansikte utåt gentemot våra kunder är det viktigt att du är noggrann, effektiv och serviceinriktad. Hög kvalitet är något som vi sätter stort värde till och alltid eftersträvar att ge våra kunder.

Vem är du?

Brinner du för att hjälpa kunder och ge en service i världsklass? I så fall kan du vara den vi söker! Vi tror även att du är en flexibel, positiv och engagerad lagspelare som är redo för en ny utmaning. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice eller annat servicearbete, lika viktigt är det att du har viljan och drivkraften att göra våra kunder nöjda. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet av sälj och att jobba mot uppsatta mål. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på danska och ha ett gott ordningssinne. Vi tror att du är van vid ett högt tempo och är positiv till förändringar både i din egen roll och på avdelningen.

En fullgjord gymnasieutbildning är ett krav.

Tjänsten är ett vikariat på heltid som löper sex månader med chans till förlängning, beräknad start i slutet av oktober.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska