Inaktiv platsannons

Systemutvecklare i Malmö

Om tjänsten

Kan du bygga R2D2?

I en period av förändring så har IT-avdelningen upplösts och försvunnit. I dess ställe har den skarpa DEV-avdelningen, där trivseln är hög och pranksen är många, stigit ur askan på Bergsgatan 20. DEV kommer inte att vila förrän CDON.COM, den gröna jätten, har vaknat.

Med DEV i spetsen, börjar CDON.COM en unik utvecklingsresa mot nya höjder. Alla förutsättningar finns, och när kompetensen är på plats rör vi oss alla mot ett gemensamt mål. Vi  vi har blivit utmanade att skapa världens bästa marknadsplats.

För att nå detta mål behöver vi dock utöka vårt jediråd på Bergsgatan i Malmö.

Vi söker 2 st erfarna systemutvecklare

Ditt uppdrag

I rollen som Systemutvecklare  arbetar du med att underhålla och utveckla våra system och lösningar. Huvudsakligen handlar det om programmering men även om att diskutera med beställare och komma fram till bra och hållbara lösningar både ur ett affärs- och ur ett tekniskt perspektiv.

Du ansvarar även för att det arbete du utför är gjort enligt de standarder och konventioner som finns på bolaget. Varje utvecklare har ett individuellt ansvar att tillsammans med vårt QA-team hitta dom bästa lösningarna för prestanda oh säkerhet och att därigenom ta ägarskap för hela utvecklingskedjan. Du ska alltid lämna ifrån dig välskriven, lättförståelig kod som är lätt för andra att sätta sig in i, vid behov ska kod och system dokumenteras. Du ansvarar för att din kod är versionshanterad och din kod checkas kontinuerligt för att minimera risken att arbete går förlorat. Som hjälp får du en hel avdelning av kompetenta kollegor!

Ditt språk

  • C#
  • JavaScript
  • SQL

Din teknik

  • NET
  • Azure (Bonus om man har erfarenhet av detta)

Vår jedikod

  • Det finns inget slarv, bara noggrannhet.
  • Det finns inga divor, bara prestigelöshet.
  • Det finns ingen tanklöshet, bara ansvarstagande.
  • Det finns inget kundförakt, bara kundfokus.
  • Det finns inte bara i huvudet, det finns dokumentation.

Är du vår nästa riddare av högre rang så vill vi att du ansöker så snart som möjligt.

Har du frågor kring uppdraget, kontakta Amelie Ottosson, telefon: 0700-807968

Om CDON:

CDON.COM är en ledande marknadsplats i Norden. Från att ursprungligen ha sålt medieprodukter har sortimentet successivt breddats och idag erbjuder vi våra kunder ett gigantiskt produktutbud. Vi arbetar aktivt för att hela tiden utöka vår marknad för att vara Nordens största e-handlare på nätet. CDON Marketplace är under stark tillväxt och i nuläget arbetar vi med över 1000 externa aktörer via CDON Marketplace. På vårt kontor i Malmö arbetar ca 150 personer i en kultur som präglas av kundfokus, driv, sälj- och resultatfokus och sunt förnuft. Tempot är högt, och en del av vår framgång ligger i en snabb reaktionsförmåga. Vi tror att du som drivs av resultat, att få ta ansvar och hela tiden strävar framåt kommer att trivas hos oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska