Inaktiv platsannons

Chaufför B i Värnamo

Är du en serviceinriktad chaufför som har B-körkort, helst några års erfarenhet av distribution och vill jobba i en trevlig miljö med bra stämning? Bli en del av vårt... PostNord söker... chaufför med start omgående till vårt...

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad chaufför som har B-körkort, helst några års erfarenhet av distribution och vill jobba i en trevlig miljö med bra stämning?
Bli en del av vårt team
PostNord söker en chaufför med start omgående till vårt kontor i Värnamo. Du kommer att arbeta med distribution och hämtning av paket och brev. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta med andra extra viktig. Utöver att du har ett intresse för kunden är det meriterande om du har erfarenhet av distribution. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, så fysisk styrka är en fördel.   
Tjänsten ligger på 100% med start omgående. 
 
Du har vad som krävs
Du har B-körkort, du uppträder korrekt, ger kunden god service, och är en god representant för PostNord. Vi ser att du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande. Ange i ditt CV vilka körkorts- och övriga behörigheter du har t.ex. YKB , ADR, truckkort samt utbildning och tidigare yrkeserfarenheter.  
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värnamo
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska