Inaktiv platsannons

Extra Brevbärare i Tierp

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt... Till våra verksamheter söker PostNord...

Om tjänsten

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Till våra verksamheter söker PostNord dig som är intresserad av extrajobb som brevbärare.  
Vi söker dig som har en annan huvudsysselsättning, t ex dig som studerar. Som extraanställd stöttar du verksamheten vid behov, vilket kan variera från dag till dag. Under ett kvartal kommer du maximalt att arbeta 40 % av heltid.  
Dina arbetsuppgifter kommer att vara brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil och cykel.  
Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma.  
Vi har också behov av extrapersonal som ska köra ut matkassar till privatkunder. Utkörningen sker med bil. Arbetstiderna är söndags- och måndagskvällar.  
  
Du har vad som krävs
Du har körkort, kan cykla och har utbildning på gymnasienivå. Behärskar svenska språket i tal och skrift. Du trivs med tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb samt med att ge service och är kvalitetsmedveten. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel samt har en god fysik.  
  
Vi levererar
Anställning enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tierp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska