Inaktiv platsannons

Extra Brevbärare i Leksand / Gagnef / Rättvik

Om tjänsten

Region Öst är indelat i 14 produktionsområden. Inom produktionsområdena finns distributionsområden som vart och ett består av flera arbetsplatser, brevbärarkontor eller distributionspunkter (DIP). Region Öst omfattar Dalarna, Västmanland, Gästrikland, Uppland, Stockholms län, Gotland, samt delar av Östergötland. Regionen distribuerar adresserade och oadresserade försändelser, paket och pall till företags- och privatkunder.
Bli en del av vårt team
Distributionsområdet Gagnef, Leksand och Rättvik och består av ca 40 medarbetare varav 1 produktionschef.  
PostNord söker dig som är intresserad av extrajobb som brevbärare.  
Du har en annan huvudsysselsättning, som t ex studier, och kan stötta verksamheten vid behov. Under ett kvartal kommer du maximalt att arbeta 40 % av heltid.  
Dina arbetsuppgifter kommer att vara brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped eller cykel. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma.  
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort, kan cykla och att du har utbildning på gymnasienivå. Du är kvalitetsmedveten och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb.
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Anställning enligt kollektivavtal.
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Leksand / Gagnef / Rättvik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska