Inaktiv platsannons

Junior logistikutvecklare i Stockholm

Junior... Om... ÅF Future ger nyutexaminerade möjlighet att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden eller ÅF efter framgångsrikt uppdrag. En möjlighet att starta din karriä

Om tjänsten

Junior logistikutvecklare Om jobbet

ÅF Future ger nyutexaminerade möjlighet att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden eller ÅF efter framgångsrikt uppdrag. En möjlighet att starta din karriär på ett spännande och meriterande sätt! 

Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över. Vi hjälper till att stärka våra kunders processer, leverantörskedjor och flöden. Leanfilosofin och ständigt förbättringsarbete är en självklar del av vår verktygslåda.

Vem är du?

För att få en god start hos oss vill vi att Du har en ingenjörsutbildning i botten och är nyutexaminerad, redo för en spännande utmaning! Vi ser gärna att din utbildning är inriktad på logistik eller projektledning. Meriterande med erfarenhet av något/några av följande områden:

  • Fordons- och/eller annan tillverkande industri
  • Produktionsutveckling
  • Materialhantering
  • Produktionslogistik
  • Materialflödessimulering
  • Dimensionering av buffertar och lager

Som junior logistikutvecklare står du för driv, kommunikation och tydlighet! Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Du är prestigelös och gillar att lösa problem, både högt och lågt. Du är analytisk och har god administrativ förmåga med goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.  

Du trivs med att ha mycket sociala kontakter i arbetet och kan hantera dessa kontakter på ett professionellt sätt. Du är en ödmjuk och serviceinriktad person med ledaregenskaper; som inger förtroende och trivs med stort eget ansvar.

Om annonsen stämmer på dig, skicka in en ansökan till oss redan idag. Vi vill veta mer om dig!   

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)