Inaktiv platsannons

Juniora Robotprogrammerare/Automationsingenjörer till ÅF i Laxå

Juniora Robotprogrammerare/Automationsingenjörer till ÅF i Laxå Om... Är du redo för en ny utmaning? Hos oss får du möjligheten att lära dig arbetet som robottekniker och bli en nyckelperson i arbetet inom...

Om tjänsten

Juniora Robotprogrammerare/Automationsingenjörer till ÅF i Laxå Om jobbet

Är du redo för en ny utmaning? Hos oss får du möjligheten att lära dig arbetet som robottekniker och bli en nyckelperson i arbetet inom automation när den nu går in i en expansiv fas!

ÅF i Laxå har en spännande tid framför sig - därför söker vi nu juniora blivande Robottekniker till våra robotprojekt. Som blivande Robottekniker hos oss kommer du att vara en del av det projektteam vi bygger upp för att genomföra de kundprojekt och åtaganden vi tar på oss.

Du får lära dig att från grunden bygga, installera och programmera de robotanläggningar vi levererar. Detta inbegriper allt från mekmontage till elektrisk inkoppling och idrifttagande. De styrsystem vi hanterar kommer från världsledande robotleverantörer, oftast använder vi ABB robotar. Arbetsuppgifterna utförs vid vår anläggning i Laxå samt hos våra kunder såväl inom som utanför Sverige vilket medför resor och hotellövernattningar som en naturlig del av arbetet.

Vem är du?

Du är en relativt nyutexaminerad tekniker/ingenjör eller motsvarande med brinnande tekniskt intresse inom framförallt programmering i olika miljöer. Nedanstående beskrivning stämmer också in på dig:

  • Du har lägst en gymnasial el/automation eller mekatronik utbildning i botten och ett stort intresse för teknik och utveckling eftersom det mesta vi gör är kundanpassat.
  • Du har ett stort driv och viljan att hela tiden lära dig mer och vidareutvecklas. Ett brinnande intresse för programmering av robotar och/eller automationssystem.
  • Du tycker om att ha ett varierat och lärorikt arbete då du praktiskt får arbeta med installationer och idrifttagningar såväl hos oss som på plats hos ledande tillverkningsindustri.
  • Vi värdesätter att våra medarbetare är kreativa, nyfikna, självgående samt har en väl utvecklad känsla för kvalitet.
  • Du har körkort B då resor med övernattningar är en naturlig del av din roll.
  • Du behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Vi tycker det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är målmedveten, resultatinriktad och har en vilja av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel, stresstålig och har förmågan att arbeta med flera problemställningar samtidigt.

Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla samt förstärka vår position som ledande automationsföretag - därför söker vi dig som tycker det är inspirerande med kundkontakter.

ÅF strävar efter att vara en jämställd arbetsplats och vi ser därför gärna kvinnliga sökande. Läs mer om ÅF:s arbete på www.afconsult.com/Sustainability/EVEN-ODDS/

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Laxå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Laxå | Heltidsjobb (förstajobb)