Inaktiv platsannons

Junior projektledare med driv och teknikintresse i Stockholm

Junior projektledare med driv och... Om... Vi söker fler talanger och vill komma i kontakt med dig som är i början av din karriär! Uppdraget kommer att vara ett samarbete mellan ÅF och vår framg...

Om tjänsten

Junior projektledare med driv och teknikintresse Om jobbet

Vi söker fler talanger och vill komma i kontakt med dig som är i början av din karriär! Uppdraget kommer att vara ett samarbete mellan ÅF och vår framgångsrika kund inom lastvagnar och tunga fordon i Mälardalen. Tjänsten är belägen i Södertälje. Vår kund befinner sig i en period av flera spännande förändringar och utmaningar och söker nu en Junior projektledarprofil med teknikintresse. Vi söker dig som antingen vill fortsätta i en karriär inom produktion eller med fokus felsökning och reparation mot eftermarknaden.

Som junior projektledare har du en central, koordinerande roll inom din produktionsenhet där du får möjlighet att arbeta med tekniska utmaningar, ofta i team tillsammans med andra ingenjörer. Du kommer ha ett arbete med högt tempo och stort teknikinnehåll - ett drömjobb för en teknikintresserad ingenjör som gillar teamwork! I rollen kommer du tillhöra en teknikorganisation med fokus på bearbetning eller montering som arbetar med att stötta produktionslinor i att uppdatera utrustning, flöden eller förberedelser inför introduktion av nya produkter. Du kommer arbeta nära operatörer i produktionen för att förstå utmaningarna som finns, samtidigt som du dagligen har dialog med leverantörer och R&D kopplat till att lösa tekniska problem. Du kommer ingå i ett team med personer med liknande roller där det finns möjlighet till stöttning och att bolla problem som dyker upp. Du kommer tillhöra en ung och driven grupp med god stämning och stort teknikintresse. Inom organisationen finns goda utvecklingsmöjligheter och en rad utmaningar att ta tag i.

Vem är du?

Du är utbildad högskole- eller maskiningenjör och gärna med inriktning mot produktion, men det är inget krav. Du har ett stort intresse för teknik och vill ha en roll där teknik och koordinering mixas, men tyngdpunkten ligger på just koordinering. Du är analytisk och har en god förmåga att kommunicera. Som person är du driven och är intresserad av att i ditt yrke ha många kontaktytor och trivs i en roll med mycket eget ansvarstagande.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)