Inaktiv platsannons

Open Application – Staff Responsible to our IT Department i Stockholm

Om tjänsten

Är du en trygg ledare som drivs av att coacha och utveckla andra? Vill du ta ditt ledarskap till en ny nivå i en organisation som präglas av högt tempo, framgångsrika leveranser och stor laganda?

 

Som gruppchef är du ansvarig för vår IT avdelnings största tillgång, våra medarbetare.  Du får en nyckelroll, där ditt viktigaste mål är att möjliggöra för dina medarbetare att med rätt kompetens och högt engagemang kunna växa med H&M och nå verksamhetens mål.

 

Vi har en matrisorganisation, där du som gruppchef har det formella personalansvaret för ca 15-20 personer. Du genomför utvecklingssamtal, lönerevision, rekrytering och hanterar alla typer av personalärenden. Du har ett tätt samarbete med de chefer som har leveransansvar och du samordnar mål och aktiviteter. 

 

I din roll blir du ofta involverad och förväntas vara delaktig i divisionsövergripande frågor som rör way och working, people change och omorganisation. Du jobbar även med bemanning och sourcing strategier och du ansvarar för att säkerställa resurs- och kompetensbehov på kort och lång sikt. Du har själv ett arbetsmiljöansvar, vilket resulterar i att du tillsammans med dina gruppchefskollegor arbetar med att driva frågor kring stress, medarbetarundersökningar och trivsel på arbetsplatsen.

 

Vi söker dig som arbetar som ledare idag och har minst 3 års dokumenterad erfarenhet som personalansvarig. Du trivs i en värderingsdriven organisation, är en god kommunikatör och talar samt skriver obehindrat på både svenska och engelska. Det är ett extra plus om du har erfarenhet av att arbeta inom IT. Som ledare bygger du förtroende på flera nivåer och kommunicerar på ett tydligt och inspirerande sätt.

 

Låter det intressant? Skicka in en öppen ansökan med cv och personligt brev, via länken nedan. Vi kontaktar dig om vi har en ledig tjänst och din profil matchar vad vi söker.

 

H&M är en spännande plats för en karriär inom IT! Visste du att vi öppnar minst en ny butik varje vardag någonstans i världen och samtligt växer kraftigt online? Detta ställer höga krav på vår IT-miljö och ger oss många roliga utmaningar framöver. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats där vi alla växer tillsammans. Som ett av världens största modeföretag kan vi erbjuda oändliga möjligheter till en framgångsrik och internationell karriär.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)