Inaktiv platsannons

Cafémedarbetare i Stockholm

Caf...   Vill du vara med och lansera det första cafékonceptet inom H&M-gruppen? Är du någon som alltid sätter service och kvalitet först? Då kan du vara den cafémedarbetare vi letar efter.   Om... It’s Pleat är ett...

Om tjänsten

Cafémedarbetare

 

Vill du vara med och lansera det första cafékonceptet inom H&M-gruppen? Är du någon som alltid sätter service och kvalitet först? Då kan du vara den cafémedarbetare vi letar efter.

 

Om oss

It’s Pleat är ett nytt café i H&M-butiken på Drottninggatan 56 med en inbjudande och inspirerande atmosfär. Här kommer att finnas både hälsosamma luncher och härliga godsaker, allt enligt H&M:s och It’s Pleats filosofi att alltid erbjuda mycket värde för pengarna.

 

It’s Pleat vill inspirera och göra det möjligt för människor att göra hälsosamma val, utan att vara exkluderande eller komma med pekpinnar. Vi kallar det en healthy-ish syn på mat.

 

It´s Pleat har en öppen och nyfiken attityd och vill gärna prova nya saker. Vårt mål är att ständigt förbättras och att alltid vara en inspirerande plats att besöka.


Rollen
Som en del av vårt team arbetar du i en snabbrörlig cafémiljö, integrerad i vår butik, och du kommer aldrig att förlora fokus på kvalitet och service. Att sätta gästen först och vara flexibel kommer naturligt för dig. Du och ditt kunniga team ansvarar för att skapa en varm och inspirerande cafémiljö tillsammans med en unik lokal servicekultur. Några av dina ansvarsområden är:
• Sätt gästen först! Välkomna och aktivt bemöta gästens alla behov på ett varmt och äkta sätt
• Förbered och förse kaffe- och livsmedelsprodukter med hög standard
• Främja caféet, värderingarna och konceptet i caféet som helhet

 

Vi letar efter
Som person är du kommunikativ och har en positiv attityd. Du är effektiv, teaminriktad, är stolt över att ge gästerna en hög servicenivå och drivs av kvalitet. Vi värdesätter en utåtriktad personlighet och äkta intresse för att tillhandahålla personlig service. Vi tror att du har en bakgrund inom den lokala café- och restaurangbranschen.


Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsmiljö där kultur och värderingar spelar en stor roll i allt vi gör. Vi har en flexibel attityd och värderar en entreprenörsanda. Vi vill att varje anställd tar ägande av varumärkets framgång och tror att en rolig arbetsplats genererar bra resultat. Vi ser fram emot att höra från dig!


Vi söker främst efter medarbetare intresserade av deltidstjänster.

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)