Inaktiv platsannons

Bid writer/designer - Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Om tjänsten

Tjänsten som anbudsdesigner är delvis ny och innebär stor frihet att forma sin egen roll utifrån givna förväntningar. Den innebär kort att du ansvarar för innehållet i anbuden och ser till att de presenteras på ett kärnfullt och övertygande sätt med en tydlig röd tråd. Du ansvarar även för att paketera och presentera färdiga koncept till en hög kvalitet och tydlighet.

I varje projekt kommer du tillhöra ett anbudsteam där arbetet sker i nära samarbete med våra kompetenta affärsutvecklare, säljare och representanter från driften. Vilka som medverkar beror i huvudsak affärens storlek.

Utöver det kreativa arbetet fungerar du även som stöd genom hela anbudsprocessen. Det kan vara allt från att samla in nödvändiga underlag, lösa administrativa uppgifter, fungera som stöd i analys av upphandlingsunderlagen till att vara djävulens advokat i granskingen av vår föreslagna lösning till kund.

Din profil

Du vill ha roligt på jobbet och bidrar själv till att det blir så. Du är en verklig lagspelare, en god lyssnare och någon som säger ifrån när du ser att något är fel. Att du är nyfiken, kreativ, öppen för intryck och vill ständigt lära nytt står verkligen för något hos dig och du visare det tydligt i ditt agerande. Du uppskattar tydlighet, är noggrann och vet hur du prioriterar din dag för att nå uppsatta mål och deadlines.

Vi vill att du har erfarenhet av arbete med textformulering, grafisk design eller motsvarande. Det är meriterande om du har någon form av relevant eftergymnasial utbildning, gärna inriktad mot journalistik, marknadsföring eller försäljning. Du skriver obehindrat och kärnfullt övertygande på både svenska och engelska samt har förståelse för grafisk. Tidigare erfarenheter av anbuds- och upphandlingsprocesser är önskvärt men inget krav. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i MS Office samt InDesign, Photoshop, llustrator och Acrobat Pro.

 

Vad vi erbjuder

Du kommer tillhöra ISS nya kommersiella organisation där du kommer ges stort utrymme att vara med och påverka framtida arbetssätt och aktivt bidra till ISS tillväxt.

ISS har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt, både om du vill utvecklas inom den kommersiella organisationen eller inom någon annan del.

Anställningens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos ISS med placering i Marievik Liljeholmen.

Ansökan

Ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev på en sida där vi gärna ser en beskrivning av dig som person och något exempel på ett värde du skapat genom ditt arbete. Såväl arbetsprover som referenser kommer att begäras in om du kallas till intervju, som sker löpande. Tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstidens slut.

Sista ansökningsdag är 31 januari.

Start: Enligt överenskommelse

Frågor

Har du frågor kring tjänsten eller ISS tveka inte att kontakta oss! Antingen direkt till ansvarig chef Susanne Stenhager Susanne.Stenhager@se.issworld.com eller Business Partner People & Culture, Anna Thorslund anna.thorslund@se.issworld.com

Vi ser fram emot att välkomna dig till ISS!

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via det här systemet. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska