Inaktiv platsannons

Produktionsledare i Köping

Om tjänsten

Region Öst är indelat i 14 produktionsområden. Inom produktionsområdena finns distributionsområden som vart och ett består av flera arbetsplatser, brevbärarkontor eller distributionspunkter (DIP). Region Öst omfattar Dalarna, Västmanland, Gästrikland, Uppland, Stockholms län, Gotland, samt delar av Östergötland. Regionen distribuerar adresserade och
Bli en del av vårt team
Enheten Dip i Köping ingår i Dip Västerås, Dip Köping består av 9 medarbetare varav 1 produktionsledare. Våra chaufförer arbetar med distribution och inhämtning av pall och paket.  
Du kommer att vara produktionsledare och du har ett nära samarbete med Produktionschefen. Du kommer vara delaktig i att driva den dagliga driften och även arbeta i produktionen. Anställningen är på heltid med tillträde 2018-02-01.  
  
Du har vad som krävs
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att leda medarbetare och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du gillar att leda och är duktig på att kommunicera både internt och externt. Som person är du ordningsam och noggrann. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete.  
Du leder och följer upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer, prioriterar och omfördelar resurser vid behov. Du stöttar produktionschefen i den dagliga kommunikationen genom att till exempel hålla i tavelmöten.  
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Köping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska