Inaktiv platsannons

Intresseanmälan Wings Team Member Sverige i Stockholm

År 1987 lanserade Red Bull inte bara en ny produkt, de skapade en helt ny produktkategori - energidrycker. I dagsläget har Red Bull mer än 11500 anställda i över 171 länder med en försäljning på över 6 miljarder burkar årligen. The Word of Red Bull erbjuder en plattform där du kan använda din talang och passion för att utvecklas och göra skillnad. Ta reda på varför vi är annorlunda.

Om tjänsten

Red Bull Wings Team är en viktig del i Red Bulls marknadsföringsstrategi. Wings Teams uppgift är att driva produktkännedom, vinna nya konsumenter samt introducera befintliga konsumenter till fler konsumtionstillfällen. Alla arbetstillfällen är olika; ge vingar till kontorsanställda, besöka den coolaste festen i stan, besöka bagerierna under deras tidiga morgonpass, idrottsmannen som är i starten av en viktig tävling eller en student som pluggar inför den stora tentan. Vi ser till att varje konsument får en personlig upplevelse och ger dem vingar när de behöver de som mest. Wings Team Members är ansiktet utåt för Red Bulls varumärke och är ett av de bästa studentjobben i världen. Våra Wings utgår från Umeå, Uppsala, Stockholm, Jönköping, Göteborg och Malmö så när du söker är det viktigt att du anger vilken ort som är aktuell för dig. Notera att detta är en intresseanmälan så i dagsläget har vi inga positioner öppna.

Vänligen förklara i ditt personliga brev varför din erfarenhet är relevant för den tilltänkta positionen på Red Bull, var specifik. Vi vill se din personliga stil - vad som gör dig unik och varför du anser att din nästa utmaning finns hos oss.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska