Inaktiv platsannons

Säljspecialist till Stockholms största center!

Om tjänsten

Vi arbetar varje dag för att fler ska träna regelbundet och kunna ta del av de fördelar som det har med sig. Personlig kontakt, högt tempo och en förväntan på förstklassig service beskriver en säljspecialists vardag. Hos oss får du möjlighet att arbeta i team med kollegor i en energifylld och aktiv miljö på ett av Stockholms största center. Utöver detta, vilken produkt kan tänkas vara roligare att sälja än träning?  

I takt med att vi växer och vi ser en fortsatt stor efterfrågan av SATS produkter och tjänster implementerar vi nu en helt ny roll på våra center, Säljspecialist. Vår första introduktionsmånad påbörjas under januari 2018. 

Som säljspecialist arbetar man både operativt på center och med proaktiv försäljning, det innefattar även att aktivt arbeta med att sprida säljkulturen på centret och hålla i utbildningar för centerpersonalen. Vi kan därmed erbjuda en annan kompetens och service till våra potentiella och befintliga medlemmar.  

I rollen kommer man även att ta fram centerspecifika rutiner för säljprocessen, proaktivt ansvara för olika säljaktiviteter såsom t ex stands och företagsevent samt regelbundet ha säljträning och uppföljning med centerpersonalen. Den här tjänsten är som klippt och skuren för dig som vill ha ansvar, brinner för siffror och försäljning samt förmågan att entusiasmera och få med dig ett team. 

Tjänsten innebär:  

Vi söker dig som har:  


Som person är du:  

Vänligen skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du behöver vara flexibel kring dina arbetstider då arbetstiderna anpassas till centrets mest trafikerade öppettider. 

Varmt välkommen med din ansökan!  

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Turism | Deltidsjobb