Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Stockholm Öst

Om... Bankens nya arbetssätt innebär att du som kundrådgivare är den kunden först möter på vårt kontor eller i telefon. Du är en viktig del i att se till att alla kunder får ta del av bankens helhetserbjudande. Du får jobba på kontor...

Om tjänsten

Om jobbet

Bankens nya arbetssätt innebär att du som kundrådgivare är den kunden först möter på vårt kontor eller i telefon. Du är en viktig del i att se till att alla kunder får ta del av bankens helhetserbjudande. Du får jobba på kontor med högt tempo och stort kundtryck både i den spontana miljön och via våra övriga kanaler. Vi jobbar i team och alla hjälps åt för att nå bankens wanted position med nöjda kunder, stolta medarbetare och lönsamma affärer.

Tjänsten är en visstidsanställning.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Det viktigaste för oss är att du har ett prestigelöst förhållningssätt samt rätt inställning och attityd. Du jobbar hela tiden för att vi ska ha nöjda och lojala kunder. Du vill utvecklas och gillar att dela med dig till kollegor om hur vi på bästa sätt kan driva en lönsam o hållbar bank där vi samtidigt har kul på jobbet.

Swedsec och kompetens bolån är meriterande.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare
  • Kundstöd

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig Premium
  • Kundansvarig Företag
  • Biträdande Kontorschef

Varför jobba med mig? - Malin Molin

Tillsammans med oss kommer du arbeta i en miljö som drivs av initiativ, ansvar och generositet där vi tillsammans firar framgångar, och lär oss av våra motgångar. Vidare erbjuder vi dig en arbetsmiljö som inspirerar till kreativa möten och affärer där vi vågar tänka nytt för att nå nya höjder och affärsmöjligheter. Jag, Malin Molin, är kontorschef för Stockholm Öst och jag står som avsändare till denna annons men självklart ska du också få möjlighet att träffa den Biträdande kontorschefen för det kontor som blir aktuellt.

Jag jobbar aktivt för att främja ansvarstagande, kretivitet och hög affärsintensitet. Genom samarbete mellan kontoren och andra enheter, kommer vi lyckas skapa förutsättningarna för att få nöjda kunder. Med det sagt hoppas jag att du vill ta dig an utmaningen hos oss – en av Stockholms mest spännande marknader!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Öst
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Heltidsjobb (förstajobb)