Inaktiv platsannons

Koordinator Butikskoncept i Solna

Är du intresserad av butiksinredningar och kampanjer och är bra på att skapa goda relationer? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vårt... Du blir en del av ett engagerat team. Du arbetar med att koordinera resurser vid...

Om tjänsten

Är du intresserad av butiksinredningar och kampanjer och är bra på att skapa goda relationer? Då har vi jobbet för dig!
Bli en del av vårt team
Du blir en del av ett engagerat team. Du arbetar med att koordinera resurser vid nyetableringar och ombyggnationer hos PostNords serviceställen. Du säkerställer att både nyetableringar och ombyggnationer genomförs på ett kostnadseffektivt sätt och du koordinerar utformningen av PostNords kampanjer hos våra ombud. I din roll etablerar du goda relationer med olika intressenter såsom leverantörer, hantverkare, ombud, ombudsansvariga och teamchefer. Vidare uppdaterar du PostNords beställningsverktyg, dokumenterar och rapporterar regelbundet alla projekt, från uppstart till avslut.
 
Du har vad som krävs
För att trivas i rollen är du kundorienterad och affärsinriktad. Du är kostnadsmedveten och har förmågan att affärsmässigt projektera, planera och koordinera. Vidare är du strukturerad och bra på att skapa och bibehålla goda relationer. Du har gymnasieutbildning, körkort B och kunskap om detaljhandel. Du har erfarenhet av marknadsföring och kampanjarbete inom dagligvaru- eller detaljhandel alternativt från leverantörssidan. Du har vana av projektledning och produktionsplanering. Att du har goda kunskaper inom Officepaketet och i svenska och engelska, både i tal och skrift ser vi som en självklarhet. Meriterande är erfarenhet av försäljning eller vana av att arbeta med säljorganisationer.
 
Vi levererar
Vi erbjuder en kunskapsintensiv miljö, med lång erfarenhet inom vår bransch. Vi sitter i ljusa lokaler med träningsmöjligheter i anslutning till arbetet. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska