Inaktiv platsannons

Administratör till fastighetsavdelningen i Solna

Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 170 butiker runt om i Sverige och vi har siktet inställt på 200 butiker innan 2020. Fastighetsavdelningen på Lidl Sveriges huvudkontor i Solna ansvarar för allt från etablering, bygg och förvaltning. Vår uppgift är att agera stödfunktion och utforma ramar för våra fyra fastighetskontor i Malmö, Göteborg, Örebro och Stockholm samt våra två lager i Halmstad och Rosersberg. I Lidls Sveriges fastighetsportfölj ingår även två centrallager samt ett tredje i byggnation. Ett nytt huvudkontor planeras för byggnation i den expansiva Barkarbystaden.

Om tjänsten

Din roll

Som administratör kommer du ingå i vårt team Portfolio Management vilken har som uppgift att agera stödfunktion och utforma ramar för våra fastighetskontor i Stockholm, Örebro, Malmö och Göteborg i frågor angående strategi, expansion och administration.

Du är den koordinerande länken, såväl inom avdelningen, som till andra avdelningar inom företaget. Du arbetar med grundläggande administrativa uppgifter som t ex fakturakontroll, resebokningar, förberedelse av möten och protokollskrivning. Du assisterar också avdelningen och avdelningschefen med allt från enkla uppgifter till t.ex. att ta fram presentationsmaterial i PowerPoint och att skapa respektive följa upp sammanställningar i Excel.

I dina arbetsuppgifter ingår därutöver kontraktshantering, arkivering, registrering av information i våra fastighetssystem, kvalitetskontroller av registrerad information samt att hjälpa till med att hantera och bearbeta våra riktlinjer och rutiner. Beroende på din kunskap i tyska kan även översättningsarbeten (svenska/tyska) ingå i dina arbetsuppgifter.

I rollen som administratör ingår också att deltaga i mindre projekt.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande administrativa arbetsuppgifter. Har du arbetat inom fastighetsbranschen ser vi detta som meriterande.

Du har väldigt goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Word och PowerPoint samt erfarenhet av att arbeta med databaser, kalkylblad, texthantering och uppföljning av olika ärenden.

För att vara rätt person för den här tjänsten är det viktigt att du brinner för administrativa uppgifter samt att du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt. Vi söker en prestigelös, noggrann och ansvarstagande person som kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt och har förmågan och drivkraften att slutföra dessa självständigt mot en given deadline.

Vi värdesätter en utpräglad samarbetsförmåga, en positiv inställning, en hög servicegrad och en god kommunikationsförmåga, i både tal och skrift. Då arbetstempot emellanåt kan vara högt är det viktigt att du trivs med detta och även kan fokusera i stressiga situationer.

Eftersom Lidls koncernspråk är tyska är det mycket meriterande om du behärskar tyska väl, i både tal och skrift.​

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/ Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb