Inaktiv platsannons

ÅF söker juniora talanger inom produktion i Stockholm

ÅF söker juniora talanger inom... Om... Vi söker fler talanger och vill komma i kontakt med dig som är i början av din karriär! Uppdraget kommer att vara ett samarbete mellan ÅF och vår framgångsrika kund...

Om tjänsten

ÅF söker juniora talanger inom produktion Om jobbet

Vi söker fler talanger och vill komma i kontakt med dig som är i början av din karriär! Uppdraget kommer att vara ett samarbete mellan ÅF och vår framgångsrika kund inom lastvagnar och tunga fordon i Mälardalen. Tjänsten är belägen i Södertälje. Då vår kund befinner dig i en period av flera spännande förändringar och utmaningar och söker nu ett flertal personer till olika roller inom produktion där teknik- och produktionsintresse i kombination med driv projektledaregenskaper är i fokus.

I våra uppdrag har du en central roll inom din produktionsenhet med där du får möjlighet att arbeta med tekniska utmaningar, ofta i team tillsammans med andra ingenjörer. Du kommer ha ett arbete med högt tempo och stort teknikinnehåll, ett drömjobb för en teknikintresserad ingenjör som gillar teamwork.

I rollen kommer du tillhöra en teknikorganisation som arbetar med att stötta produktionslinor i att uppdatera utrustning, flöden eller förberedelser inför introduktion av nya produkter. Du kommer arbeta nära operatörer i produktionen för att förstå utmaningarna som finns, samtidigt som du dagligen har dialog med leverantörer och R&D kopplat till att lösa tekniska problem. Du kommer ingå i ett team med personer med liknande roller där det finns möjlighet till stöttning och att bolla problem som dyker upp. Du kommer tillhöra en ung och driven grupp med god stämning och stort teknikintresse. Inom organisationen finns goda utvecklingsmöjligheter och en rad utmaningar att ta tag i.

Du kommer komma in i en roll där du direkt blir involverad i problemlösning och utveckling och få en bra bredd både gällande kontaktnät och teknik. Detta gör att du kommer ha mycket goda möjligheter att efter uppdraget gå vidare inom projektledning, ledarskap eller mot specialisering beroende på vad du vill.

Vem är du?

Du är utbildad högskole- eller maskiningenjör och gärna med inriktning mot produktion, men det är inget krav. Du har ett stort intresse för teknik och vill ha en roll där teknik och koordinering mixas, men tyngdpunkten ligger på just teknik. Du är analytisk och har en god förmåga att kommunicera. Som person är du driven och är intresserad av att i ditt yrke ha många kontaktytor och trivs i en roll med mycket eget ansvarstagande.

Vi erbjuder

ÅF Future ger nyutexaminerade möjlighet att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden eller ÅF efter framgångsrikt uppdrag. En möjlighet att starta din karriär på ett spännande och meriterande sätt!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF – Making Future

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)