Inaktiv platsannons

Lokalvårdare till Gröna Lund i Stockholm

Om tjänsten

På Gröna Lund arbetar vi för att skapa helhetsupplevelser i världsklass, och en mycket viktig del av det är en skinande ren park, såväl för våra gäster som för våra medarbetare. 

I rollen som lokalvårdare är ditt främsta fokus att se till att parken och våra backstageutrymmen hålls rena och snygga. Du kommer att arbeta med städning av bl.a. kontor, toaletter, loger, attraktioner, restauranger och fastfoodenheter. Du kommer även att arbeta med markstädning, sophantering samt avtorkning av utemöbler, fasader och lampor. Vidare kommer du att förbereda inför konserter vilket bl.a. innebär flytt av möbler, bygga kravallstaket och iordningsställande av blomlådor.

Till denna roll söker vi dig som är positiv, lyhörd, ansvarfull och initiativtagande. Du gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare är du morgonpigg då tidiga morgnar samt många nattpass ingår i tjänsten. Har du dessutom en SRY-städutbildning alternativt golvvårdsutbildning är det meriterande, så även om du har B-körkort. Du är minst 18 år fyllda och kan kommunicera på svenska.

Allt arbete utförs under tider parken är stängd. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong. Arbetsperioden är från april till början av oktober. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen.

Sista ansökningsdagen är den 8 april, tjänster tillsätts löpande så - skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Turism | Jobb för lokalvårdare | Heltidsjobb (förstajobb)