Inaktiv platsannons

Showartist i Stockholm

Om tjänsten

Som showartist är du en viktig del av Kolmårdens djurrelaterade föreställningar och visningar, du arbetar även med Bamse och hans vänner. Vi söker dig som vill vara med och skapa en upplevelse fylld av omtanke, kunskap och glädje för våra gäster. Du har lätt för att skapa relation till publiken och du lockas av att jobba såväl efter manus och regi som att improvisera i mötet med människor och djur.  Du kommer att ansvara för in- och utsläpp av publik vilket ofta innebär att på kort tid hantera stora gästflöden. Det är därför viktigt att du trivs i situationer där det är full fart och att du är effektiv i ditt arbetssätt. Du kommer också, som din rollkaraktär, att agera värd vid parkens entré för att direkt när våra gäster kommer till parken skapa förväntningar och magi. Här kommer du att ha nytta av din kreativitet, servicekänsla, uthållighet och förmåga att förmedla glädje. Vidare kommer du agera som någon av karaktärerna i Bamses Värld och genomföra teaterföreställningar och meet & greet.

Vi söker dig som har någon form av teaterutbildning och/eller erfarenhet av teater och Show Business. Du har stor erfarenhet av att stå på scen. Du älskar att stå i rampljuset och allra helst är du van att tala i mikrofon. Det är meriterande om du har musikalisk bakgrund där du ex. kan spela något instrument, jonglera, dansa och/eller sjunga.

Tjänsten är en säsongsanställning med varierande sysselsättningsgrad och sträcker sig från april till september. En del tjänster sträcker sig under hela arbetsperioden medan vissa tjänster löper under högsäsong. Arbetstiden är förlagd både dagtid, kvällar samt helger. Utbildning samt introduktion kommer att ske i anslutning till anställningens start.

Sista ansökningsdag är 9 april men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Om du har en film som på ett bra sätt presenterar dig ser vi gärna att du bifogar den till din ansökan under övriga dokument. Du kan ladda upp filformaten Avi, Mov, Mp4, Quicktime, Mpeg-2. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Turism | Sommarjobb