Inaktiv platsannons

Djurvårdare i Stockholm

Om tjänsten

Den främsta anledningen till att våra gäster besöker oss är våra fantastiska djur samt miljön de vistas i. Varje gäst som kommer till oss är en unik person med höga förväntningar. Därför söker vi djurvårdare i världsklass som, med helhetstänk och stort öga för djuren, är med och ytterligare utvecklar Kolmården och förutsättningarna för våra djur. I rollen arbetar du för att överträffa våra gästers förväntningar och med fingertoppskänsla samt scennärvaro kan du skapa en föreställning i världsklass för våra gäster, varje gång! Genom enskilda, personliga, möten förväntas du inspirera barn och vuxna till ett livslångt engagemang för djur och natur.

Till rollen som djurvårdare söker vi dig som brinner för att arbeta med djur och gästmöten. Du har ett stort djur- och naturintresse och vill förmedla dina kunskaper för att bidra till en ökad förståelse för djuren bland våra gäster. Genom ditt engagemang och genuina intresse för service bidrar du till gästens helhetsupplevelse och skapar minnen som får dem att längta tillbaka till oss. Utöver att guida och förmedla kunskap om djuren till våra gäster så arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom djurhållning såsom utfodring, anläggnings vård, berikning och djurvård. Vi vill att du som söker har pågående eller avslutad naturbruksutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande praktisk erfarenhet.

Eftersom jobbet innebär att berätta om djuren inför våra gäster är det önskvärt om du har scenvana och trivs med att prata i mikrofon inför stora grupper. Maskinutbildning och/eller maskinvana är ett extra plus, liksom B-körkort. Jobbet som djurvårdare ställer stora krav på dina personliga egenskaper. För att passa in hos oss behöver du vara självständig, lösningsfokuserad, anpassningsbar och stabil. För att trivas behöver du dessutom vara positiv, noggrann och våga ta initiativ med gott omdöme. Bra kommunikationsförmåga och god fysisk kondition är en självklarhet. 

Till säsongen 2018 söker vi flera djurvårdare till säsongsanställning med start i mars. Arbetsperioden sträcker sig mellan mars och oktober. En del tjänster tillträder redan i mars och en del tjänster tillsätts senare under säsongen. 

Sista ansökningsdag är 24 januari men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med dina ansökan!

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Turism | Sommarjobb