Inaktiv platsannons

Säsongsmekaniker i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara kuggen i ett välsmort maskineri? Nu söker vi ansvarsfulla och teknikintresserade problemlösare som vill arbeta som Säsongsmekaniker på Kolmården!

Som säsongsmekaniker utför du dagliga kontroller på våra åkattraktioner i parken och ser till att attraktionerna är säkra och driftklara för dagen. Arbetsuppgifterna består bland annat av mindre reparationer och lättare underhåll på våra attraktioner. När de dagliga kontrollerna är utförda arbetar du som rastavlösare på våra attraktioner, där täcker du upp och hjälper till där du bäst behövs. För att trivas i denna roll behöver du därför vara flexibel och ha lätt för att lära dig nya saker. Arbetet är mycket självständigt samtidigt som du ingår i ett team som präglas av ett starkt samarbete. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse i världsklass, varje gång! 

Vi söker dig som har stort säkerhetstänk, har personlig mognad, och som inte är rädd för att fråga om hjälp. Du har en teknisk/mekanisk gymnasieutbildning eller motsvarande, och är teknikintresserad. Det är meriterande om du studerar på ett tekniskt universitet/högskola till maskiningenjör, fordonsmekaniker, maskinteknik eller liknande. Tidigare erfarenhet av teknikarbeten och arbete på hög höjd är också mycket meriterande. Du är minst 18 år fyllda och har du B-körkort är det ett stort plus. Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig och lösningsfokuserad, du drivs av utmaningar!

Arbetstiden är varierande, och under högsäsong kan arbetet börja redan kl 06:00. Du arbetar både vardagar, kvällar samt helger. Arbetsperioden är från april till augusti där vissa tjänster löper över hela arbetsperioden och andra tjänster löper under delar av perioden såsom ex. högsäsong. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Utbildningsdagar samt introduktion kommer ske i anslutning till anställningens start.

Sista ansökningsdag är den 7 februari men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Turism | Sommarjobb