Inaktiv platsannons

Teamledare till Parkfood i Stockholm

Om tjänsten

 Vill du vara med och regissera en föreställning i världsklass? Vi söker nu en driven Teamledare som brinner för grymma gästmöten och aktivt ledarskap.

Som Teamledare är du operativ Teamledare på Park food och ansvarar för att kvalitetssäkra gästupplevelsen och matleveransen ur ett driftperspektiv. Du är medarbetarnas närmaste chef och ansvarar för samtliga medarbetare inom området. Du arbetsleder och motiverar medarbetare i gästmötet, till merförsäljning, lönsamhetstänkande, effektivitet och ökat engagemang genom utbildning, medarbetarsamtal, coachning och daglig feedback.

Du håller möten med dina medarbetare och leder arbetsområdet till att uppfylla målen för budget, gäst -och medarbetarnöjdhet, per capitaförsäljning, samt kostnader, intäkter och resultat. Då du kommer att coacha dina medarbetare i den dagliga driften och hålla i utbildningar, är det viktigt att du har en pedagogisk förmåga.

Vi söker Teamledare som har en stark känsla för ansvar och service och är en förebild och kulturbärare i sitt ledarskap. För att trivas i rollen är du flexibel, lösnings- och driftfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och som gärna har erfarenhet av arbetsledning. Har du dessutom erfarenhet av snabbmatsbranchen, livsmedelshygien och försäljning är det meriterande. Du har en avslutad gymnasieutbildning samt grundläggande ekonomikunskaper. Du är positiv, lojal och brinner, precis som vi, för att förstärka Kolmården som en fantastisk destination!

Vi ser gärna att du som söker har B-körkort. Tjänsten är en säsongsanställning och sträcker sig från mars till september där arbetetstiden är förlagd både dagtid, kvällar samt helger.

Sista ansökningsdag för denna tjänst är 23 mars men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Turism | Sommarjobb