Inaktiv platsannons

Kreativa Kockar i Stockholm

Om tjänsten

 

Till säsongen 2018 söker vi nu nya stjärnor som vill vara med och skapa makalösa smakupplevelser på våra restauranger Safari och Marrakech! Restaurang Safari ligger i hjärtat av djurparken och här kan våra gäster avnjuta en härlig lunch eller middag med hänförande utsikt över Bråviken. Restaurang Marrakech, som är huvudrestaurang på Vildmarkshotellet, är inredd i nordafrikansk stil och här serverar vi frukost, lunch och middag till såväl konferensgäster som barnfamiljer.

Som kock på Kolmården arbetar du till största del med både svenskodlade råvaror av bästa kvalité samt ekologiska råvaror och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett större restaurangkök. Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och har en pågående eller avslutad restaurangutbildning. Det är högst meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete som kock. Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig och effektiv samtidigt som du har förmåga att behålla en positiv inställning både gentemot kollegor samt gäster när vi har som mest att göra.

För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster, varje gång, är vårt team i köket starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation, för oss är det väldigt viktigt att vi tillsammans har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt ” Är det kul gör vi det bra!”. Du är minst 18 år fyllda.  Vi ser även gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil så du lätt kan ta dig till och från jobbet även under obekväma arbetstider såsom sena kvällar.

Tjänsten är en säsongsanställning  och sträcker sig mellan mars till oktober där arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. En del tjänster sträcker sig under hela arbetsperioden medan andra tjänster löper under högsäsong. Lön tillämpas enligt kollektivavtal.

Vill du bli en del av vårt grymma & roliga team?

Sista ansökningsdag är 15 april menu rvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Turism | Jobb för kockar | Sommarjobb