Inaktiv platsannons

Utbildningsvärd i Stockholm

Om tjänsten

Kolmårdens mission är att inspirera barn och vuxna till ett livslångt engagemang för djur och natur. Vi är övertygade om att människor som får möjlighet att uppleva vilda djur på riktigt får en bättre och djupare förståelse för sammanhangen i naturen. Som Utbildningsvärd är det din viktiga uppgift att på ett inspirerande och professionellt sätt undervisa besökare och grupper som tar del av vår djurpark och våra utbildningsprogram.

 Vi söker dig som har en passion för djur och natur och som vill dela med dig av dina kunskaper på ett inspirerande vis. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete som innebär att du kommer möta allt från skolklasser under skolterminerna till barnfamiljer i djurparken på sommaren. Undervisningen bedrivs både inne i klassrum, utomhus i stallar, hägn, Delfinarium, Safariparken och Tropicarium. Till din hjälp har du erfarna och duktiga zoopedagoger och djurvårdare.

 Att ha en pågående eller avslutad utbildning på gymnasie/universitetsnivå inom biologi, miljövetenskap, djurvård eller liknande är ett krav för denna tjänst. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att prata inför grupper och/eller har pedagogisk kunskap.

 Då vår djurpark är väldigt stor så kommer tjänsten innebära många och långa promenader och det är således viktigt att du har god fysik. Säsongsanställningen för Utbildningsvärd varierar mellan slutet av mars till augusti med chans till förlängning. Sysselsättningsgraden ligger på 80 %.

Sista ansökningsdag är 21 januari men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

 Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Turism | Sommarjobb