Inaktiv platsannons

Terminalarbetare natt deltid i Malmö

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt... Vi söker nu ett antal medarbetare som vill...

Om tjänsten

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Vi söker nu ett antal medarbetare som vill jobba 50% på vår paketterminal i Toftanäs. Tjänstgöringen är förlagd kväll/natt måndag-lördag. Anställningsformen är en provanställning.
 
Du har vad som krävs
Vi söker Dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då jobbet är fysiskt krävande.  
För att vara aktuell för en anställning hos oss måste du lämna in ett utdrag ur belastningsregistret så beställ ett så fort som möjligt:
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska