Inaktiv platsannons

Vik. Brevbärare i Helsingborg

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt... Just nu söker vi flertalet brevbärare...

Om tjänsten

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Just nu söker vi flertalet brevbärare till vikariat från 80-100 % som gäller från 1 januari 2018 till 15 juni 2018 med eventuell möjlighet till förlängning.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, paket-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel. Du arbetar med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer.  
Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällar, vardagar och helger.
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå.  
Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis är fysiskt krävande.  
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt.  
Som medarbetare i PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska